3 Şubat 2012 Cuma

Rowdyruff Boys Tanıtım

Rowdyruff Boys: Powerpuff Girls'ün erkek ve kötü çeşitlemeleridir. İlk olarak Birinci sezonda Mojo tarafından yaratılmıştır. Ama yeterince kötü olmadıkları için kızların öpücükleri ile yok olmuşlardır. 5.sezonda O tarafından yeniden yaratılmışlardır.Bu kez daha kötü,daha güçlü,daha kurnaz ve kızların öpücükleri ile yok olmaz hale gelmişlerdir. Zaten bir çok kere kızlarla berabere kalmışlardır. Powerpuff Girls'e gelecekte âşık olurlar. The City Of Clipsville adlı bölümde delikanlı olduklarında kızlarla çıkmışlardır. Üyeleri;
Brick: Blossom'ın karşılığı ve Rowdyruff Boys'un lideridir. İlk sezonda saçı kısadır, beşinci sezonda saçı Blossom'ınki kadar uzun hale gelmiştir. Grubun en zekisidir. Çabuk sinirlenir. Blossom'ın planlama yeteneği onda da vardır. Genelde hiç nedensiz Boomer'a sataşır. Blossom'a gelecekte âşık olur.
Boomer: Bubbles'ın erkek karşılığı ve Rowdyruff Boys'un saf üyesidir. İlk sezonda saçı daha kısadır, beşinci sezonda saçının uçları üç tırtıkla ayrılmış, ayrıca kafasının tepesinden biri sağa öbürü sola bakan iki saç teli çıkmıştır. Grubun en saf üyesidir ve kardeşleri tarafından dışlanır. Genelde hiç nedensiz Brick'in şerrine mağruz kalır. Bubbles'a gelecekte âşık olur.
Butch: Buttercup'ın erkek karşılığı ve Rowdyruff Boys'un en güçlü üyesidir. İlk sezonda saçını samurai gibi yukarıda toplar, beşinci sezonda saçı yukarıya doğru bakacak şekilde diken diken olmuştur. Ayrıca yeniden yaratıldığında hiperaktif olmuştur. Genelde çok konuşmaz, Brick'in her dediği lafı "Evet!" diye onaylar. Hiperaktif olduğu için genelde yerinde duramaz, sallanır, psikopat gibi kahkaha atar ve dilini çoğu zaman dışarı çıkarır. Merhamet duygusu yoktur. Buttercup'a gelecekte âşık olur.
(Kaynak Belirtmeden (Ç)ALMA!!!)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder